Velkommen til Ib´s hjemmeside

Kære venner, som I ser er min hjemmeside under opbygning, hvorfor I må have mig undskyldt, at det hele ikke er så prof, som det burde være. Men skriv til mig og jeg vil forsøge at svare.
Skrevet af Kristian Lundgaard, d. 17-01-2022
Hej Ib.
Fantastisk spændende læsning, særlig da vi har fælles aner. Mine bedsteforældre var Karen Madsen(født Svenningsen) og Christian Madsen i Lem. Jeg er meget imponeret over alt hvad du har gravet frem af gamle støvede arkiver. Du er altid velkommen til at tage kontakt hvis du får lyst. Jeg har også nogen gamle billeder gemt rundt om i huset. Jeg bor i Hem.
E-mail:
Skrevet af ninna pedersen, d. 20-06-2020
jeg er selv et barn af tiden i brunkulen fra 1944 til 46 min mor styrede kantinen og min far var arbejder nede i gravene, så det var sjovt at se billeder derfra tak for det.
Skrevet af ninna pedersen, d. 20-06-2020
jeg er selv et barn af tiden i brunkulen fra 1944 til 46 min mor styrede kantinen og min far var arbejder nede i gravene, så det var sjovt at se billeder derfra tak for det.
Skrevet af Mette Madsen, d. 29-09-2019
Virkelig spændende hjemmeside, du er en god fortæller og virker meget troværdig, er vild med dig...
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Pia Madsen, d. 10-07-2019
Spændende læsning om dine aner, du har da gjort noget ud af det må man sige, vil selv gerne have sådan en hjemmeside med mine forfædre, kommer nok aldrig i gang :/
E-mail:
Skrevet af Joan Friis, d. 06-06-2018
Hej Ib. pragtfulde billeder af Livø .Der er mange jeg aldrig har set . Vores familier må have krydset hinanden på Livø. Min bedstefar Charles Petersen var vægter på Livø fra 1927-1939. Og han blev plejefar på pav.2 i 1939-46. Det må være efter Jens Jensens død i 1939.Det er en utrolig flot hjemmeside du har lavet og meget spændende læsning.
E-mail:
Skrevet af Claus Balderen, d. 05-04-2018
hej. Meget spændende hjemmeside. Mange gode billeder fra Livø hvor jeg boede fra jeg blev født i 1971 til 1982. Min far var skipper og opsynsmand på øen. Vh.
E-mail:
Skrevet af Peter Bülow Thierry, d. 28-06-2017
Hej Ib FANTASTISK arbejde du her har lavet og der er helt sikkert gået 1000 vis af timer med denne side. Det gjorde nu at jeg ved et tilfælde fandt siden OG FAMILIEHISTORIE. Nu er der til mange timer/dages arbejde til mig med at indføre familien i mit stamtræ. Jeg søgte på Jens Christensen Ravn #484 og hans datter Mette Jensdatter #551 er født den 9 september 1824 dette kan du se her: Amt Oversigt/Randers/Galten/Galten sogn/Kirkebøger/Kirkebog 1814 - 1841 Galten/Opslag Nr. 69
Skrevet af Inge Richoff, d. 25-08-2015
Kære Ib.
Jeg er stadig glad indvendig over vores telefonsamtale i formiddags.
Når jeg ser på¨din hjemmeside kan jeg se at min bror Jørgen har skrevet den 23.12.2014.
Jeg bliver helt rørt når jeg ser på vores aner, det er bare så godt.
De kærligste hilsner fra din kusine Inge
E-mail:
Skrevet af Aksel kramer, d. 04-05-2015
Flot og omfangsrig hjemmeside med mange slægtsoplysninger. Har dog et enkelt spørgsmål: Hvorfra stammer oplysningen om, at ane nr. 240 -- Johann Georg Bräuner er døbt i Wald Michelbach den 14, februar 1716 ? Han er, som du skriver, født i Schwanheim (formentlig ved Schönbrunn) 13. februar - så umiddelbart synes det en meget lang dagsrejse dagene efter til Wald Michelbach? Derfor spørgsmålet om din kilde?
E-mail:
Skrevet af Paul Eriksen, d. 26-04-2015
Kære Ib.
Det er et fantastisk arbejde du har udført, det er spændende læsning for du har virkelig været dybt i arkiverne. Jeg fandt din side fordi jeg søgte en (forhåbentligt) mere præcist beskrivelse af Hvilsted Mark. Din side var en af resultaterne, og jeg bladrede lidt ned for at finde, hvor Hvilsted Mark var. Og til min store overraskelse kom hele min bedstemors (mormors) familie frem. Halløj hvor var det dejligt for det var lige den gren af familien jeg endnu manglede. Du har gjort mig en stor tjeneste. Men nå, det er min mormor, Johanne Marie Mikkelesen, kaldet Marie, lillesøster til din bedstemor, der er min forbindelse til dig. Hun blev gift med Peter Kirkegaard i Mjesing i 1908 hvor de havde smeden nogle år. Herefter flyttede de til Malling hvor de købte smedien, og her blev min mor så født som den sidste. Jeg har et billede af de 3 søstre, Christiane, Maren og Johanne Marie, fra 1958, vist nok fra Skovvangsvej(?). Hvis du sender mig en email kan du få en kopi.
De bedste hilsener,
Paul Eriksen
E-mail:
Skrevet af Jørgen Richoff Jensen, d. 23-12-2014
Hej Ib
det har været meget spændende at læse så mange ting om din og MIN familie. Det har været et meget stort stykke arbejde.
Og skal du have mange tak for.
Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul og godt nytår
Din fætter
Jørgen
E-mail:
Skrevet af Bodil Wulff Jensen, d. 29-10-2013
Meget interessant hjemmeside du har.Bl.a. med aner blandt kartoffeltyskerne. Vi har fælles aner fra Vester Broby sogn. Mine ane er Jørgen Jensen født i 1772 i Vester Broby. Jeg havde håbet du havde noget om hvor Jens Nielsen skovfoged og Kirsten Hansdatter var gift og hvor deres første børn var født. Det havde du desværre ikke. Til gengæld har jeg lige set et vældigt skifte efter Jens Nielsen på AO. Sorø by og birk Skifteprotokol (birket) 1796 1811 opslag 36. Sjovt at man kan se skifter på AO.
Venlig hilsen
Bodil
E-mail:
Skrevet af Birte Sångren, d. 04-05-2013
Hej Jeg kan læse mig til at vi har fælles aner. Min mor er datter af Kristine Pederikke Jensen. Hvorfor har du intet om hvem hun giftede sig med?
Det har været spændende læsning.Tak for det.
Venlig hilsen Birte Sångren
E-mail: